BOSHLANG'ICH SINFLARDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH. - Bahronova Hurriyatxon Hamroyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim bosqichida dars samaradorligini oshirishda innovatsion pedagogik texnologiyalarning ahamiyati tahlil qilinadi. Yangi ta’lim metodlaridan foydalanish o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, amaliy ko‘nikmalar, ijtimoiy faollik va kreativlikni shakllantirishda muhim omil bo‘lib xizmat qiladi. Maqolada ilg‘or tajribalar, metodik yondashuvlar va amaliy natijalar asosida innovatsion texnologiyalarni samarali qo‘llash yo‘llari yoritilgan.