DASTURIY TA’MINOT ISHLAB CHIQISH UCHUN TALABLARNI SHAKLLANTIRISH VA ULARNING TAHLILI - Ahmadjonov Shahriyor,; Suyarov Akram, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada dasturiy ta'minot uchun talablarni shakllantirish, ularni tahlil qilish va tasniflash jarayonlari haqida ma’lumotlar berilgan. Talablarni to‘g‘ri belgilash — dasturiy mahsulotning muvaffaqiyatli bo‘lishi uchun asosiy omillardan biridir. Maqolada, shuningdek, talablar turlari, ularni yig‘ish metodlari va hujjatlashtirish tartibi keltirilgan.