KLIENT-SERVER ARXITEKTURASI - Qurbonov Xondamir,; Suyarov Akram, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy axborot texnologiyalarida keng qo‘llaniladigan klient-server arxitekturasi haqida batafsil ma’lumot berilgan. Klient-server modelining ishlash prinsipi, afzalliklari, kamchiliklari va amaliyotdagi qo‘llanilish sohalari yoritilgan.