O‘QUV JARAYONLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Milinorov Xusniddin Xushmatovich; G‘ofurova Fayyoza Baxtiyor qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy o‘quv jarayonlarida raqamli texnologiyalardan foydalanishning dolzarbligi, imkoniyatlari va afzalliklari tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli texnologiyalar yordamida ta’lim sifati va samaradorligini oshirish yo‘llari yoritiladi.