BADIIY ADABIYOTDA ESTETIK IDEAL TUSHUNCHASI - Sohibova Maftuna Muhiddin qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotning, adabiyotshunoslikning boshqa fanlar, xususan, falsafa, estetika bilan aloqasi haqida so‘z yuritiladi. Badiiy adabiyotda estetik ideal muammosi va uning olimlar tomonidan o‘rganilishi haqida ma’lumotlar o‘rin olgan.