“BOSHLANG'ICH SINFLARDA INGLIS TILINI O'RGATISHDA KOMMUNIKATIV YONDASHUVNING O'RNI VA TIL VOSITASIDA RAQOBATBARDOSH AVLODNI TARBIYALASH” - Butaboyeva Saodat Abduvahobovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda ingliz tilini o’qitishda zamonaviy yondashuvlar va innovatsiyalar usullarni qo’llash natijasida o’quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlari rivojlanishi, nutqi ravonlashishi, tez va to’g’ri javob berish malakasi shakllanishi, xorijiy til vositasi orqali raqobatdosh avlodni tarbiyalsh, bilimga ishtiyoq uyg’otishi, darslarga puxta hozirlik ko’rishga intilishi haqida ma’lumotlar berilgan.