FAST FOOD MAXSULOTLARINING ORGANIZMGA SALBIY TA’SIRI. - Ubaydullayeva Muqaddas, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu mavzuda fast food maxsulotlarining inson organizmiga qon aylanish sistemasiga , olasizsalbiy ta’sirini bosh miyaga va hazm sistemasi salbiy ta’sirlarini o’rganib