ENERGETIKLARNING ORGANIZMGA SALBIY TA’SIRI. - Umarova Dildora; Mallaboyeva Sayyora (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu mavzu da barcha uchun sevimliga aylangan energetic ichimliklarning inson organizmiga qanchalik zarar li tasiri mavjud ekanligini aniq tushuntirib o’tilgan, va inson organlarida qanday  salbiy jarayonlar bo’lishi kerakligi aniq tushuntirib berilgan.