TURLI YOSH DAVRLARIDA PSIXOLOGIK MASLAHATLAR BERISH - Rahimova Feruzaxon Zokirjonovna,; Iminjonova Gulshoda Hayrullo qizi,; Mamasoliyeva Zuhraxon Toibjon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Bolalar psixologiyasi sohasida psixologik maslahatlar berish 60 yildan ko'proq vaqt ichida xorijda rivojlanyapti.