TINGLAB TUSHUNISH KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISHDA MULTIMEDIA VOSITALARINING O‘RNI VA IMKONIYATLARI - Egamberdiyeva Muslima Ziyodulla qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada o‘quvchilarning tinglab tushunish ko‘nikmalarini shakllantirishda  multimedia vositalarining o‘rni va imkoniyatlari, zamonaviy texnologiyalar va multimedia resurslarining qanday yordam berishi, ularning ta’lim jarayonida samarali qo‘llanilishi muhokama qilinadi. Olim va metodistlarning fikrlari tahlil etiladi.