NUTQ USLUBLARI - Jabborova Xadicha Faxriddin qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada nutq uslublarining turlari, ularning o’ziga xos xususiyatlari hamda qo’llanish  doiralari yoritiladi. Asosiy e’tibor ilmiy, rasmiy-ish uslubi, badiiy, publisitsistik va so’zlashuv uslublarining o’zaro farqlari va metodik tavsiyalarga qaratilgan. Shuningdek, har bir uslub namunalar asosida tahlil qilinadi va o’quvchilarga nutq madaniyati yuksaltirishga yordam beruvchi tavsiyalar beriladi.