O‘RTA TA’LIM MAKTABLARI ONA TILI DARSLARIDA UNDOV, TAQLID VA MODAL SO‘ZLARNI O‘RGATISH. - Xalilova Zebo O‘lmas qizi., (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada morfologiya bo‘limiga kiruvchi undov, taqlid va modal so‘zlarni umumta’lim maktablarida o‘qitish bo‘yicha bir nechta metodik tavsiyalar va alohida olingan so‘z turkumlarining nutqdagi ahamiyati haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan.