O‘RTA TA’LIM MAKTABLARI ONA TILI DARSLARIDA KO‘CHMA MA’NOLI SO‘ZLARNI O‘RGATISH. - Dilshoda Nizomova Nodirbek qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Leksikologiya bo‘limining mavzularidan biri ko‘chma ma’noli so‘zlar ya’ni ko‘chimlarni umumta’lim maktablarida o‘qitish bo‘yicha umumiy ma’lumotlar va metodik tavsiyalar berib o‘tilgan.