“DAHSHAT” HIKOYASIDA SO‘Z BADIYATI - Vohidova RayyonaXurshidbek qizi,; Qanoatova Nazokatxon Sotvoldi qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
maqolada Abdulla Qahhorning o‘zbek tilining boy imkoniyatidan foydalanishi, “Dahshat” hikoyasi adib ijodidagi ahamiyati bo‘yicha fikrlar berilgan.