TEXNOLOGIYA FANI DARSLARIGA INTEGRATSION YONDASHUV - Toshmurodova Fazilat Boltayevna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada texnologiya fani darslariga integratsion yondashuv haqida so‘z boradi. Mualliflar, ayniqsa, texnologiya fanining integratsiya jarayonida muhim ahamiyatga ega ekanligini ta’kidlab, bu fanlarni amaliy va ijtimoiy hayot bilan bog’lash, mahalliy ishlab chiqarish va xalq xo‘jaligi ehtiyojlariga moslashtirish lozimligini bildiradilar. Shuningdek, fanlararo integratsiya bolalarda dunyoqarashni kengaytirish, tafakkur qilish va fikrlashni rivojlantirish uchun muhim vosita ekanligi ta’kidlanadi. Bu yondashuvlar ta’lim sifatini oshirish, bolalarda iqtisodiy va mehnatga tayyorlikni shakllantirishga xizmat qiladi.