YOSHLAR RUHIYATIGA SALBIY TA’SIR ETAYOTGAN ENG ZARARLI OMILLAR - Nzamatdinova Bibixon Alauatdin qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Axborot – moddiy dunyoning organizmda yoki organizmlar jamoasida aks etgan hamda ular tomonidan atrof-muhit o‘zgarishlariga moslashish uchun foydalaniladigan moddiy dunyo obyektlarining aksidir.