КИБЕРЖИНОЯТЛАРНИ ОЛДИНИ ОЛИШ ВА КИБЕРХАВФСИЗЛИКНИ ТАЬМИНЛАШДА ХОРИЖИЙ ДАВЛАТЛАР БИЛАН ҲАМКОРЛИК - Неъматов Диёрбек Неъматович, (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақола Кибержиноятларни олдини олиш ва киберхавфсизликни таьминлашда хорижий давлатлар билан ҳамкорлик ҳақида.