UNDALMA BO‘LAKNI O‘QITISHDA METODIK TOPSHIRIQLARDAN FOYDALANISH (8-SINF MISOLIDA) - Abdullayeva Gulsoraxon Bahodir qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada undalma bo‘lakni o‘qitish haqida ma’lumotlar va unga oid misollar keltirilgan. Undalma bo‘lakning birikmashakl bilan ifodalanishi haqida so‘z boradi. 8-sinf o‘quvchilarida o‘tkazilgan tajriba-sinov ishlari hamda darsga qiziqtirish maqsadida qiziqarli metodlardan foydalanish haqida tavsiyalar berilgan.