ONA TILI DARSLARIDA AKT(AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALAR)DAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Salimova Gulsanam, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada ona tili darslarida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan (AKT) foydalanishning o‘quvchilarning bilim saviyasiga, motivatsiyasiga va dars samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy AKT vositalari va ular orqali tashkil etilgan dars turlari misollar asosida tahlil qilingan.