10-SINF O‘QUVCHILARIDA O‘QIB TUSHUNISH KO‘NIKMASINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Kenjayeva Muxlisa Toxir qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda o‘qib tushunish ko‘nikmasini rivojlantirish haqida fikr yuritiladi.10-sinf o‘quvchilari tadqiqot obyekti sifatida tanlanib,o‘qib tushunish bilan bog‘liq muammolar aniqlandi va ularni bartaraf etishga doir tavsiyalar berildi.