“SHAXS XUSUSIYATLARINI OʻRGANISH” TESTI NATIJALARI ASOSIDA AUTODESTRUKTIV XULQ-ATVOR ANIQLANGAN BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Mirzabekova Latofat Zokirovna,; Sindarova Dilovar Otaqulovna,; G‘ofurova Komila Hasan qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Shuni ta’kidlash lozimki, o‘z-o‘ziga zarar yetkazuvchi xatti-harakatni bashorat qilish, shaxsning o‘ziga zarar yetkazishga moyilligini, shuningdek, uning paydo bo‘lishi va rivojlanishidagi xavflarni aniqlash masalasi muhimroq sanaladi. Shu boisdan, so‘nggi vaqtlarda autodestruktiv xulq-atvor muammosiga bag‘ishlangan tadqiqot ishlari tobora ko‘payib bormoqda.