PSIXOTERAPIYANING RIVOJLANISHIDA ART-TERAPIYANING OʻRNI VA AHAMIYATI HAMDA BOLALAR RUHIYATIGA IJOBIY TA’SIRI - Do‘schanova Gulxayot Egamberganovna,; Roʻzmetova Shohida Tangirberganovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Art-terapiya – bu psixoterapiyaning tasviriy san'at va ijodiy faoliyatga asoslangan, ixtisoslashtirilgan shaklidir.