BOLALARNING RIVOJLANISH BOSQICHLARI HAMDA ULARDAGI RUHIY OʻZGARISHLAR - Bahromjon Mamasodiqov Toʻlanboy oʻgʻli, (Ustozlar uchun, 2025)
Har bir yosh davri o‘zining psixologik xususiyatlari, qobiliyatlari va ijtimoiy talablariga ega bo‘lib, bu o‘zgarishlarni tushunish va tahlil qilish rivojlanish psixologiyasining asosiy vazifalaridan biridir. Shuningdek, yoshning rivojlanish jarayonida muhim bo‘lgan psixologik omillar va ijtimoiy sharoitlarni ham ko‘rib chiqish kerak.