PSIXOLOGIYANING TA’LIM JARAYONIDAGI MUAMMOLARI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Tolipova Mashxura Abdumajitovna,; Kodirova Feruza Turgʻunovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik kuzatish psixologik-pedagogik muammo  sifatida oʻrganilgan boʻlib, unda “kuzatish” so’zining etimologik tahlili, psixologik-pedagogika fanida kuzatuvning oʻrni, “Kuzatish” ilmiy jihatlari, kuzatish tushunchasiga pedagogik olimlarning ilmiy qarashlari tahlil qilingan. Shuningdek, kuzatish ikkita yondashuv sifatida oʻrganilgan.