BOLALARDA TANQIDGA NISBATAN PSIXOLOGIK QARASHLARNI SHAKLLANTIRISH - Hamidova Muxabbat Yaxshilikovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Insonlarga tanqid salbiy ta’sir qilishi, kimlar uchundir esa yana-da ko‘proq harakat qilishiga sabab bo‘lishi mumkin. Ammo har ikki holatda ham hech kimni xafa qilmagan holda qanday qilib tandiq qilish, sharh berish va tushuntirish ishlarini olib borish mumkin? Quyida shu savollarga javob beramiz.