O’QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH ISHLARINI TASHKILLASHTIRISH - Bog'ibekova Mavluda Adilbek qizi,; Kenjayeva Sevara Shanazarovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Maktab o’quvchilarini kasb-hunarga yo’naltirishda samarador usullarni qo’llashda, natijaviylikka erishishda, to’g’ri kasb tanlashga ko’maklashishda  loyihaviy ishdan foydalanish.