PSIXIKA PSIXOLOGIYANING OBYEKTI SIFATIDA - Chariyeva Sahro Isayevna; Avezmatova Gulalek Arazmatovna (Ustozlar uchun, 2025)
Psixologiya fanning hozirgi kundagi o’rni , insonlar hayotidagi ahamiyati, oldidagi muhum vazifalari.