YOSHLARNING QIZIQISHI HAMDA QOBILIYATLARIGA QARAB KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH MASALALARI - Ravshanova Dilbar Tolibovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Kasbga yo‘naltirish - bu odamga uning qiziqishlari va qobiliyatlariga ko‘ra imkon qadar mos keladigan kasb tanlashda ko‘p qirrali yordam. Bu zamonaviy mehnat bozorida turli xil kasblar bilan tanishishni va kasbiy faoliyatning ayrim turlariga moyillik va qobiliyatlarni aniqlashga qaratilgan harakatlar majmuini o‘z ichiga oladi.