YOSH DAVRLARI PSIXOLOGIYASIDA MOTIVATSIYANING OʻRNI VA AHAMIYATI - Muhammadiyeva Shahnoza Ilxomovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur tezisda motivatsiya soʻziga ta’rif va uning kelib chiqishi, qoʻllash usullari, turlari keng yoritib berilgan hamda bu ma’lumot asnosida umumiy xulosalar berib oʻtilgan.