KO‘P ELEKTRONLI ATOM HOLATLARI VA HARTREE NAZARIYASI O‘RGANISHNING INTERAKTIV USULI - Sayfullayeva Marjona,; Shunqorova Dilobar, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur mavzuda ko‘p elektronli atomlarning kvant holatlarini o‘rganishda muammoni soddalashtirish uchun ingliz fizigi Duglas Hartree tomonidan taklif etilgan Hartree nazariyasi asos qilib olinadi.