MAGNIT DIPOL MOMENTI SPIN VA O‘TISH STAVKALARI - Yo‘lliyeva Madina,; Raximova Gulhayo, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur mavzuda atom va yadroviy fizikada muhim tushunchalardan biri bo‘lgan magnit dipol momenti, zarralarning spini va ular bilan bog‘liq kvant o‘tish stavkalari tahlil qilinadi.