MULTIELEKTRON ATOMLAR VA OPTIK QO‘ZG‘ALISHLARNI O‘QITISH USLUBLARI - Xolmatova Muxlisa,; Rustamov Yusuf, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada multielektron atomlar, ya’ni bir nechta elektronlarga ega atomlar, kvant mexanikasining muhim ob’ektlaridan biridir. Shuning uchun bu mavzuni o‘qitishning interaktiv usullari ishlab chiqilgan.