KRISTALL QATTIQ JISMLARNING SOLISHTIRMA ISSIQLIGI: NAZARIY ASOSLAR VA AMALIY AHAMIYATI - Abdulazizova Shaxnoza,; Bazarova Sevara, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kristall qattiq jismlarning solishtirma issiqligi tushunchasi, uni aniqlash metodlari va turli moddalarning solishtirma issiqligi qiymatlari tahlil qilinadi. Maqola umumiy fizikaviy qonuniyatlar asosida yozilgan bo‘lib, ilmiy va o‘quv maqsadlarda foydali bo‘lishi mumkin