MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNI O‘QITISH METODIKASI VA TA’LIM TEXNOLOGIYALARI - Kushbakova Gulshoda Nurillayevna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarni o‘qitishning zamonaviy metodikasi va ta’lim texnologiyalaridan foydalanish masalalari yoritilgan. Bolalarning yosh va psixologik xususiyatlariga mos pedagogik yondashuvlar, 5E modeli, interaktiv usullar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va innovatsion vositalar orqali ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, ilg‘or xorijiy tajribalar asosida metodik yondashuvlarning afzalliklari ko‘rsatib o‘tilgan.