OʻQUVCHILARNING ISTAKLARI HAMDA QIZIQISHLARINI INOBATGA OLGAN HOLDA KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH - Soibnazarova Gulruh Murodjonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Maktab o’quvchilarida kasb-hunar tanlashga ko’malashishning asosiy maqsadi-umumiy o’rta ta’lim muassasalarida kasb-hunarga yo’naltirish ishlarini tashkil etish, o’quvchilarda kasbiy bilimlarni va motivatsiyani, ijtimoiy hayotdagi kasbiy olamga moslashuv va jamoaviy hamkorlik ko’nikmalarni shakllantirish.