TALABALARNI KASBIY TAYYORGARLIK SIFATINI OSHIRISHDA SUN’IY INTELLEKT IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Xasanova Madinabonu Soyibjon qizi; Kadirova Omadxon Sobirjonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqola suni'y intellekt texnologiyalarining talabalarning kasbiy tayyorgarlik sifatini oshirishdagi o'rnini tahlil qiladi. Suni'y intellekt yordamida indevidual yondashuv, interaktiv o'quv muhitlari va avtomatlashtirilgan nazorat tizimlari orqali o'qitish samaradorligini oshirish imkoniyatlari ko'rib chiqiladi.