BOLALARDA AGRESSIV HARAKATLARNING PAYDO BOʻLISHI - Valiyeva Mardonaxon Gofurjonovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Agressiv xulq-atvor bu inson bilan vaziyatning o’zaro ta’siri natijasidir.  Agressivlik sifat va miqdor tavsiflariga ega bo’lib, barcha xossalar kabi u ham turli darajalarda ifodalanadi. Deyarli to’liq nomavjudlikdan to yetarlicha rivojlangan agressivlikkacha namoyon bo’ladi.