KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA TAJOVUZKORLIKNI OLDINI OLISH MASALALARI - Hodjiyeva Qunduz Mirzoyevna,; Azimova Yulduz Tavakkalovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Kichik maktab yoshi o’quvchilarining ta’lim jarayonidagi faolligini oshirish,  shaxslararo munosabatlarini  yaxshilash,  axloqiy ko’nikmalar shakllantirilishining psixologik  mexanizmlarini  takomillashtirish muhim masalalardan  hisoblanadi.