MULOQOTDA SHAXS HIS-TUYG‘ULARINING O‘RNI. - Sultonova Laylo Azizbek qizi; Karimova Sohibjamol Oybek qiz; Karakulova Umida Abduvakilovna (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada  muloqot jarayonida hissiyot, shaxslarni muloqot jarayonida o‘ziga qarataolish yoki o‘zidan uzoqlashtirishning psixologik ilmiy nazariy fikrlari yoritib o‘tiladi.