YOSHLARDA DEVIANT XULQ-ATVORNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Bekturganova Raygul Omirbaevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Deviant xulq-atvor, Delinquent (lotin deliquensidan) shaklidagi deviant xatti-harakatlar – noqonuniy, nevrotik buzilishlar, deviant harakatlar kombinatsiyasi - antidisipliner, antisotsial, delinquent, autoagressiv; motivlar tuzilishi, jinoyatchi shaxs,  "inqilobiy", ruhiy buzuqlik,  axloqsiz xatti-harakatlar