UMUMTAʼLIM MAKTABI JAMOASIDA STRESSLI VAZIYATLARNI BARTARAF ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Dobilova Shoxista Imomnazarovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Stress ta'lim sohasida ishlashning eng muhim xavflaridan biridir. Ushbu maqolada ta'lim sohasida stressni keltirib chiqaradigan xavf omillari, ularni baholash va stressni manbada kamaytirish yoki bartaraf etish choralari muhokama qilinadi. U tizimli xavflarni baholash bo'yicha qo'llanmani taqdim etadi va shaxslar va ta'lim muassasalari foyda ko'rishi mumkin bo'lgan tadbirlarni taklif qiladi.