BOLALARDA OʻQUV MOTIVINI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Boliyev Asliddin Nuraliyevich, (Ustozlar uchun, 2025)
Maktab ta’limi bugungi kunda inson ta’limining eng uzoq bosqichini ifodalab, individual muvaffaqiyat uchun ham, butun mamlakatning uzoq muddatli rivojlanishi uchun hal qiluvchi omillardan biridir.