SONNING LEKSIK-GRAMMATIK XUSUSIYATI - Rustamova Madina, (Ustozlar uchun, 2025)
Maʼlumki,son tushunchasi ona tilimizda keng qamrovli mavzulardan biri sanaladi.Son narsalarning son-sanogʻi,joylashish tartibi,miqdoriy belgini ifodalab keladi.Ushbu maqolada sonning leksik-grammatik xususiyati va klassifikatsiyasi haqida qisqacha maʼlumotga ega boʻlamiz.