LOGISTIKADA SERVIS XIZMATINING OʻRNI VA AHAMIYATI - Saidov Azizbek Qosim o‘g‘li,; Sohibov Amirshoh Suhrobovich,; Boltayeva Shaxnoz Bebudovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada servis sohasining zamonaviy iqtisodiy tizimdagi o‘rni va uning iqtisodiy oqimlarga ko‘rsatadigan ta’siri yoritilgan. Unda xizmatlar sektorining rivojlanishi, xizmatlar orqali shakllanadigan moddiy va nomoddiy iqtisodiy oqimlar, hamda ularning ishlab chiqarish, iste’mol, taqsimot va almashinuv jarayonlaridagi roli tahlil qilingan. Shuningdek, servis sohasining mamlakat iqtisodiy barqarorligi va raqobatbardoshligini oshirishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi.