UMUMIY TA`LIM MAKTABLARIDA FIZIKADAN SINFDAN TASHQARI ISHLARNI TASHKIL ETISH USULLARI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO`LLARI - Nurullayeva Laylo,; Razzokova Mohinur Baxodir qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu umumiy ta`muassalarida fizikadan  sinfdan tashqari ishlarni tashkil etganda o`quvchilar bilim doirasiga tasiri o`rganilgan