HAYOT GO‘ZAL, YASHASH UCHUN 1001 SABAB - Julimatova Nilufar Anvar qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada hayot haqida,uning go‘zalligini vaqtida qadrlash haqida fikr yuritilgan. Hayot insonga bir marta beriladi va uning go‘zalligini qadrlash, oilada doimo tinchlik bo’lishi, bo’sh vaqtini faol tashkil etish, madaniyat, san’at maskanlariga oilaviy sayohatlar uyushtirish lozim.Vaqt bu eng qadrli va bebaho nemat.