AMALIY TIZIMLARDA BBBT LAR O`RNI - Ismoilova Muslimaxon Axmadjon qizi; Tojimamatov Israiljon Nurmamatovich (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada amaliy tizimlarda bilimga asoslangan boshqaruv tizimlarining (BBBT) o‘rni va ahamiyati ko‘rib chiqiladi. BBBTlar turli sohalarda qaror qabul qilish sifatini oshirish, samaradorlikni ta'minlash va resurslardan oqilona foydalanishda muhim vosita sifatida namoyon bo‘lmoqda. Shuningdek, maqolada BBBTlarning arxitekturasi, tarkibiy qismlari va ularni yaratishda foydalaniladigan texnologiyalar tahlil qilinadi.