JAMIYATDA BOLA SHAXSINING KAMOL TOPISHINING IJTIMOIYPSIXOLOGIK VAZIFALARI - Shoqulova Nozima Sharofovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ota-ona bola oldida birlamchi ijtimoiy ko’zgu vazifasini bajaradihamda u bilan muloqotda muhabbat, hurmat va ishonch hislarini namoyon qilgan xoldashu tariqa bolaga o’zi haqida ushbu hissiyotlarga loyiq bo’lgan subyekt haqidagitasavvurini singdiradi