BOLALAR QOBILIYATLARINI OILA MUHITIDA RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mirtadjieva Madina Utkurovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Aqliy tarbiya - tabiatan berilgan aqliy kuch, ruhiy holat, biluchanlikva faolyat ekanligini rivojlantirish natijasida insonda mustaqil fikr yuritib oldigamaqsad qo’ya olish hamda ko’zlagan maqsadiga yetishish qobilyatini shaklllantirishdir