PSIXOLOGIYADA FOBIYA TUSHUNCHASI VA UNING TA’RIFI. - Madraximova Ravshanoy Xoldarali qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Fobiya va undan qutilish haqida ma’lumotlar berilgan. Shaxsning shakllanishining muhum omillaridanbiri erkin harakat qilishi,  har bir yosh davrlardagi bolalar psixologiyasi va ular bilan to’g’ri munosabat bo’lish haqida yozilgan.